Βρέθηκε η λύση για τα βαρελόσκυλα της Ικαρίας;

bk

Καθώς το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και εκτός από τις πρώτες ζέστες κατέφθασαν και τα πρώτα πρόστιμα για τα γνωστά, στα νησιά του Αιγαίου, βαρελόσκυλα, οι φορείς της Ικαρίας συναντήθηκαν για να σκεφτούν την λύση που θα δώσει τέλος στο μαρτύριο των καλύτερων φίλων του ανθρώπου.

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί είχε πρόσφατα δοκιμαστεί το σύστημα με τις σχάρες, όμως γρήγορα οι γνωστοί-άγνωστοι, με τη χρήση της επιστημονικής μεθόδου «της λαϊκής σοφίας» απέρριψαν τη αυτή λύση καθώς οι ανοξείδωτες σχάρες δεν δένουν αισθητικά με τις πλίθινες μάντρες, τα φρύγανα και τα περήφανα αγριοκάτσικα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η λύση που προκρίθηκε να δοκιμαστεί ακούει στο κωδικό όνομα βαρελοκαμήλες. Το καριώτικο παξιμάδι επικοινώνησε με ανθρώπους των τοπικών φορέων και εξασφάλισε τις λεπτομέρειες.

Έτσι, ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανατολίτικα παζάρια με εκτροφέα καμηλών στην Αίγυπτο προκειμένου το νησί της Ικαρίας να αγοράσει ένα πρώτο ζευγάρι καμήλες. Αυτές θα αντικαταστήσουν τους σκύλους στις θέσεις Στραβά Μάτια και Άλλα Λόγια και θα διώχνουν τα κατσίκια που θα προσπαθούν να περάσουν από εκεί. Εκπρόσωπος των φορέων, που προτίμησε να μείνει ανώνυμος, δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την επιτυχία του σχεδίου: «Απ’ ότι βλέπουμε και σε γνωστές ταινίες, όπως ο Λόρενς της Αραβίας, οι καμήλες μπορούν να περάσουν εβδομάδες ολόκληρες μόνο με ήλιο, αέρα και σκόνη και η Ικαρία διαθέτει και τα τρία σε αφθονία! Καμία ανησυχία λοιπόν ότι θα έχουμε απώλειες όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι με τα βαρελόσκυλα και τις παράλογες διαμαρτυρίες των φιλόζωων. Επιπλέον, αν οι καμήλες τεκνοποιήσουν, που είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί,  θα μπορέσουμε σταδιακά να φτιάξουμε και κοινοτικά καραβάνια ώστε να μετακινούνται άνθρωποι και προϊόντα στους απίθανης ποιότητας δρόμους που μόνο η Ικαρία ακόμη διαθέτει».

Μια σκέψη σχετικά με το “Βρέθηκε η λύση για τα βαρελόσκυλα της Ικαρίας;

  1. εισαι τραγικος . το μονο που αξιζε απο αυτο το σιτε ειναι αυτο με τα κατσικια γουαι φαι

Πες μας τις σκέψεις σου...