Σε προετοιμασία η ομάδα Beach Volley Καρκιναγρίου Ικαρίας ενόψει των νέων χειμωνιάτικων καταστροφών

Σε περίοδο εντατικής προετοιμασίας μπαίνει η Ομάδα Beach Volley Καρκιναγρίου Ικαρίας (KRN) για να ριχτεί μάχιμη στις αθλητικές υποχρεώσεις της το καλοκαίρι του 2016.

volleyΗ αθλητική ομάδα αυτή που δημιουργήθηκε στο Καρκινάγρι μετά τις καταστροφές του 2010 και τη δημιουργία παραλίας στο βραχώδες χωριό, προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στο φιλαθλητικό κόσμο του νησιού ενώ θυμίζουμε και το … Τουρνουά Beach Volley Καρκιναγρίου που είχε διοργανωθεί το καλοκαίρι του 2011. Όμως από το καλοκαίρι του 2012 ήδη η παραλία είχε αποτραβηχτεί με αποτέλεσμα τα 3 τελευταία καλοκαίρια να εξαφανισθεί τελείως και η βραχώδης γραμμή να εμφανιστεί ξανά, αφήνοντας ουσιαστικά άπραγη, χωρίς γήπεδο την αγαπημένη μας ομάδα.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν και η ομάδα να είναι έτοιμη να ριχτεί ξανά στον αγώνα! Η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων, η υπερβόσκηση που συνεχίζεται και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνηθίζονται πια στη διάρκεια του Χειμώνα που μόλις ξεκίνησε, εξασφαλίζουν μία νέα λαμπρή σεζόν για την ομάδα Beach Volley Καρκιναγρίου.

Καθώς, παρά τις υποσχέσεις των αιρετών αρχόντων για έργα προστασίας, τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει, αναμένεται ότι το τερέν του γηπέδου Beach Volley θα ανανεωθεί και θα ξαναπάρει τις ολυμπιακές διαστάσεις του 2010. Τα βουνά θα ξανακατέβουν και οι ακτές του Καρκιναγρίου θα ξαναγεμίσουν με χώμα, πέτρες, ξύλα και άλλα χρήσιμα για το γήπεδο υλικά.

Συγκινημένοι όλοι οι μέχρι τώρα Δήμαρχοι, Έπαρχοι, Περιφερειάρχες και Βουλευτές, δήλωσαν υπερήφανοι που με το έργο τους (έστω και δια της απουσίας του) βοηθούν στις αθλητικές διακρίσεις της περιοχής ενώ προς τιμή τους αναμένεται το νέο γήπεδο που θα προκύψει από τις καταστροφές του επερχόμενου χειμώνα να μετονομασθεί σε Γήπεδο Beach Volley Καρκιναγρίου «Οι πολιτικοί… της παραλίας».

Πες μας τις σκέψεις σου...