ΡΕΚΟΡ: Δύο ημέρες χωρίς να φτιαχτεί καμία Facebook σελίδα για την Ικαρία

Κάθε ρεκόρ έσπασε αυτό το διήμερο καθώς περάσαν 48 ολόκληρες ώρες χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μία σελίδα για την Ικαρία στο Facebook!

ικαρια paximadi facebook

 

Οι σελίδες για την Ικαρία έχουν φτάσει αισίως τις 5000 και οι τίτλοι τους ποικίλουν αναλόγως την ιδιοσυγκρασία των δημιουργών.

Πρέπει πάντως οπωσδήποτε να περιεχουν τη λέξη ΙΚΑΡΙΑ σε ελληνικά ή αγγλικά, μόνη ή συνοδευόμενη από άλλες λέξεις και με τυχαία σειρά κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων, χωρίς απαραίτητα την ύπαρξη τόνων.

Το περιεχόμενο των αναρτήσεων των σελίδων αυτών είναι παλιές και νέες φωτογραφίες από το νησί και φυσικά ελάχιστη σημασία έχει το σε ποιον ανήκει το υλικό που χρησιμοποιούν. Τόσο για τους διαχειριστές των σελίδων αυτών, όσο και για το κοινό που λατρεύει το νησί!

Το «Καριώτικο Παξιμάδι» απολαμβάνοντας την πληθώρα των ικαριακών facebook σελίδων που μοιράζονται φωτογραφιές με το κοινό τους, δημοσιεύει έναν οδηγό δημιουργίας ικαριακών FB σελίδων ώστε να έχουμε όλοι όσοι καταγόμαστε ή αγαπάμε το νησί και από μία Facebook σελίδα.

1. Μπαίνεις σε μία άλλη ικαριακή σελίδα ή σε κάποιο προφίλ που ανεβάζει φωτογραφίες από την Ικαρία.
2. Κάνεις κλικ πάνω σε μία εικόνα που σε ενδιαφέρει.
3. Η εικόνα αυτή «μεγαλώνει» και με δεξί κλικ την σώνεις στον υπολογιστή σου.
4. Αγνοείς (ή σβήνεις) τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ή του προσώπου που μοιράστηκε αυτη τη φωτογραφία (ελάχιστοι άλλωστε γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ αυτών των δύο).
5. Πας στη σελίδα σου και ανεβάζεις τη φωτογραφία.
6. Τη συνοδεύεις συνήθως με μία φράση όπως: ΚΑΛΗΜΕΡΑ, KALISPERA, ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ, ααααχ το νησάκι μας, έλααααα πάααααμε, ώωωωωπα, ΝΙκαριά μου, και ναμασταν τώρα εκεί, ΟΙ πιο ΩΡΕΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΜΟΥ, και άλλα συγκινητικά που δείχνουν την πραγματική σου αγάπη για το νησί και το σεβασμό στους ανθρώπους του.
7. Και τέλος, απολαμβάνεις την αγάπη, τα σχόλια και τα Like του κόσμου, που συμμετέχει μαζί με εσένα στην έκφραση αγάπης για την Ικαρία!

Καλή επιτυχία σε όλους! Ευχόμαστε σύντομα να δημιουργηθεί μία ακόμα Facebook σελίδα!

Πες μας τις σκέψεις σου...