Εξαφανίστηκε το ρολόι-χρονόμετρο από το σήμα του 60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ μετά την εκπομπή στην Ικαρία

60

Υψηλή θεαματικότητα πέτυχε η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στην τηλεόραση του ALPHA, τόσο στο νησί της Ικαρίας αλλά και πανελλαδικά, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Οι Iκαριώτες που περίμεναν με ανυπομονησία την προβολή παρακολούθησαν, έκπληκτοι το ρολόι χρονόμετρο από το σήμα της εκπομπής να εξαφανιζεται.

Μετά το τέλος της εκπομπής και αφού είχαν περάσει δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά, όλοι διαπίστωσαν με τρόμο ότι κανένα από τα προβλήματα του νησιού δεν είχε επιλυθεί αυτομάτως και δια μαγείας… από την προβολή και μόνο. Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ήταν στις θέσεις τους, οι δρόμοι σε μεγάλο τμήμα του νησιού παρέμεναν κακοτράχαλοι χωματόδρομοι και τα καράβια δεν έρχονταν κατά εκατοντάδες στα λιμάνια. Η απογοήτευση ήταν σφοδρή!

Παράλληλα, πολλές ήταν οι ενστάσεις για την τελική επιλογή των πλάνων της εκπομπής. Επιτροπές έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της καταγραφής των πλάνων, των θεμάτων και των τοποθεσιών που η καθόλα ευχάριστη ψυχαγωγική εκπομπή δεν συμπεριέλαβε στα 60 λεπτά. Οι εργασίες και το πόρισμα αναμένονται να ολοκληρωθούν και να ανακοινωθούν στις 13 Μάιου 2015, ημέρα έναρξης του φεστιβάλ των Καννών.

Τέλος η εκπομπή του Νίκου Μάνεση θα ονομάζεται στο εξής, 45 λεπτά Ελλάδα και 15 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο.

Μια σκέψη σχετικά με το “Εξαφανίστηκε το ρολόι-χρονόμετρο από το σήμα του 60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ μετά την εκπομπή στην Ικαρία

Πες μας τις σκέψεις σου...