Δωρεάν διακοπές στην Ικαρία για τον Νικητή του λογότυπου για τα 100 χρόνια ΚΚΕ

Screen Shot 2014-12-12 at 3.51.12 PM

 

 

Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ λίγες ημέρες πριν, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για τη διαμόρφωση λογότυπου το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες γιορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ. Ο διαγωνισμός είναι δίμηνος και θα διεξαχθεί το Δεκέμβρη 2014 έως 31 Γενάρη 2015.

Το λογότυπο – σήμα των 100 χρόνων ΚΚΕ θα εκφράζει και θα αποτυπώνει με πρωτότυπη και υψηλής αισθητικής σύνθεση τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που απορρέουν από την πρωτοπόρα θεωρία και δράση του ΚΚΕ, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα:
ΚΚΕ 100 χρόνια.
 Με το λαό για το σοσιαλισμό!
«Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» Γ. Ρίτσος.    

–    1ο Βραβείο: Η χρήση του σήματος για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων και Βιβλίο – Έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής».

Εκτός από το παραπάνω βραβείο για τον νικητή, θα του εξασφαλισθούν πολυήμερες διακοπές στο νησί της Ικαρίας.

Εκεί, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα το οποίο όρισε με κάθε λεπτομέρεια η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ο νικητής θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ικαρίας και την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη του ΚΚΕ όπου και θα τον ξεναγήσουν στα πεδία των μαχών – συγκεντρώσεων. Η διαδρομή που έχει ορισθεί είναι πλατεία / λιμάνι διαμαρτυρίας – καφενείο για ουζο με μεζέ – σιέστα με την κυρά.

Στη συνέχεια, θα του αποδοθεί πλακέτα σε μία τιμητική εκδήλωση – έκπληξη όμως, όπου όλοι μαζί θα καταγγείλουν τα καπιταλιστικά τερτίπια του συστήματος το οποίο θέτει γραφιστικές και μαρκετινίστικες ανάγκες και θα αποδώσουν φόρο τιμής στην απεραντοσύνη και την αέναη συμπαράσταση του Microsoft Paint και των Comic Sans για τις τοπικές αφίσες και τις ανακοινώσεις τους.

Το πακέτο αυτό, μπορεί ο νικητής να το αξιοποιήσει όποια περίοδο του χρόνου επιθυμεί, εκτός από τον Αύγουστο όταν η ιστορική αριστερά στο νησί περνά σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την άρτι αφιχθείσα εναλλακτική αριστερά.

Πες μας τις σκέψεις σου...