Ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα της νέας Δημοτικής Αρχής Ικαρίας

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα που θα προταθούν στο δημοτικό συμβούλιο μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον κ. Σταμούλο.

ikarian-communist-flag

  • Δωρεάν χρήση του μετρό στο νησί για όλους τους δημότες. Τα μέσα μεταφοράς ανήκουν στο λαό και έχουν πληρωθεί από αυτόν μέσω των δημοτικών φόρων, άρα ο λαός έχει κάθε δικαίωμα δωρεάν χρήσης τους. Βέβαια, αντίστοιχα θα γίνει παύση πληρωμών στους μηχανοδηγούς, ενώ η συντήρηση των συρμών και των γραμμών θα γίνεται επίσης από το λαό, με επιστράτευση από τον δήμο όποτε υπάρχει ανάγκη.
  • Δήμευση των Ικαριακών μέσων ενημέρωσης (ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιντερνετικά πόρταλς, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί μέσω youtube). Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από τον ίδιο το δήμο, και για αυτό το λόγο θα δημιουργηθεί νέο σχήμα με ονομασία «Νέα Ικαριακή Ραδιοφωνία Internet Τηλεόραση» ή ΝΙΡΙΤ. Στόχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να χτυπηθούν τα συμφέροντα μεγάλων Ικαριακών ομίλων στα media που δεν παρουσιάζουν αποκλειστικά τις θέσεις του ΚΚΕ.
  • Σταδιακή μετατροπή των εκκλησιών της Ικαρίας σε ΚΕΠ ώστε να ενσωματωθούν σε μία οι δυο αυτές υπηρεσίες και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες που αναμένουν τη Δευτέρα Παρουσία του Κουμμουνισμού.
  • Αλλαγή της σημαίας της Ικαρίας, ώστε να μην έχει πλέον σταυρό σε μπλε φόντο, αλλά να προστεθεί και το κόκκινο σφυροδρέπανο.

Επίσης, για να στηριχτεί παραπάνω ο τουρισμός του νησιού, θα προταθούν τα παρακάτω:

  • Απαγόρευση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες. Όποιος τα εκτρέφει ώστε να ρουφούν το αίμα του λαού, θα αντιμετωπίζει υψηλά πρόστιμα και ποινή φυλάκισης.
  • Αύξηση του προσδόκιμου ηλικίας των Ικαριωτών κατά 5 έτη, ώστε να στηριχτεί επιπλέον η Ικαρία σαν μπλε ζώνη, η οποία όμως εξαιτίας της νέας δημοτικής αρχής θα ονομάζεται πλέον “Κόκκινη Ζώνη”. Όποιος πεθαίνει σε ηλικία μικρότερη από τα 95 έτη, θα αντιμετωπίζει υψηλό πρόστιμο και δήμευση της περιουσίας του.

 

4 σκέψεις σχετικά με το “Ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα της νέας Δημοτικής Αρχής Ικαρίας

Πες μας τις σκέψεις σου...